Cameră web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ
Cameră web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ
Cameră web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ

Cameră web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ

HC-EPTZ-NDI-C
3.220,00 lei
cu TVA

Cameră web creată pentru profesioniști, camera web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ adaugă controlul PTZ electronic (EPTZ) și NDI într-un design de cameră web. Captează videoclipuri cu rezoluție UHD 4K30 și are o matrice duală de microfon cu o distanță de preluare de 10 '. Funcția EPTZ funcționează în majoritatea aplicațiilor compatibile NDI și permite controlul camerei de oriunde din rețeaua dvs. Camera funcționează plug-and-play printr-o ieșire NDI | HX printr-un singur cablu Ethernet, vândut separat.  Câmpul vizual ultra-larg de 108 ° al camerei este ideal pentru camere mici și spații de streaming, iar rezoluția 4K ajută la menținerea detaliilor atunci când faceți zoom pe fețele participanților cu zoom digital de până la 8x.


Credit module tbi bank 3.3.5

192.46 Lei x 24 rate

Cameră web creată pentru profesioniști, camera web HuddleCamHD 4K NDI EPTZ adaugă controlul PTZ electronic (EPTZ) și NDI într-un design de cameră web. Captează videoclipuri cu rezoluție UHD 4K30 și are o matrice duală de microfon cu o distanță de preluare de 10 '. Funcția EPTZ funcționează în majoritatea aplicațiilor compatibile NDI și permite controlul camerei de oriunde din rețeaua dvs. Camera funcționează plug-and-play printr-o ieșire NDI | HX printr-un singur cablu Ethernet, vândut separat. Poate fi alimentat prin PoE prin același cablu, în timp ce este inclusă și o sursă de alimentare locală. Câmpul vizual ultra-larg de 108 ° al camerei este ideal pentru camere mici și spații de streaming, iar rezoluția 4K ajută la menținerea detaliilor atunci când faceți zoom pe fețele participanților cu zoom digital de până la 8x.

 

Camera web 4K NDI EPTZ dispune și de încadrare automată, care utilizează presetările EPTZ pentru încadrarea automată a subiectelor vizualizate. Camera poate fi utilizată cu sistemele Windows și Mac. Când lucrați cu un PC Windows, acesta oferă, de asemenea, o intrare virtuală NDI care vă permite să selectați orice sursă NDI din rețeaua locală fără a schimba sursa camerei web.

 

Funcționalitatea EPTZ permite tăierea rapidă între presetările camerei utilizând o telecomandă IR inclusă sau diverse soluții software / hardware IP compatibile cu UVC. Platformele software acceptate includ Zoom și aplicația PTZOptics Camera Control.

 

Alte caracteristici includ încadrarea automată și 255 presetări gestionabile prin IP. Există, de asemenea, un LED lângă obiectiv pentru a vă informa când camera este utilizată. Suportul de tip clemă inclus poate fi utilizat pentru a atașa camera la partea superioară a monitoarelor și a afișajelor și are, de asemenea, un filet de 1/4 "-20 în partea inferioară pentru atașarea la suportul de perete opțional HCM-2-BK sau trepied sau alt suport pentru cameră.

 

Lângă portul NDI Ethernet din partea din spate a camerei se află un port USB instalat pentru o posibilă utilizare viitoare.

 

Caracteristici cheie

·       Control electronic PTZ (EPTZ) într-un design webcam

·       Plug-and-play printr-o ieșire NDI | HX cu suport PoE (este inclusă și o sursă de alimentare locală)

·       Captură video cu rezoluție UHD 4K30

·       Dispozitiv cu două microfoane cu o distanță de preluare de 10 '

·       Câmp vizual ultra-larg de 108 ° pentru camere mici și spații de streaming

·       Intrare virtuală NDI (numai Windows)

·       Încadrare automată

·       255 presetări gestionabile prin IP

·       Zoom digital de 8x

·       Suport de tip clemă cu filet de montare de 1/4 "-20 pentru un suport de perete opțional, trepied sau alt suport

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte