MOTU M4
MOTU M4
MOTU M4
MOTU M4
MOTU M4

MOTU M4

478036
1.483,00 lei
cu TVA

Interafata audio Motu M4 echipata cu aceeași tehnologie ESS Sabre32 Ultra ™ DAC care se găsește în interfețele audio care costă mii, M4 oferă o gamă dinamică uimitoare de 120 dB pe principalele sale ieșiri. De asemenea, convertoarele ESS conduc ieșirea pentru căști, care rivalizează cu amplificatoarele dedicate pentru căști, care costă sute. Circuitele de preamplificare ultra-curate produc un EIN măsurat de -129 dBu la intrările microfonului. Capturați și monitorizați sunetul cu o claritate curată.


Credit module tbi bank 3.3.5

381.54 Lei x 4 rate

M4 oferă cea mai bună viteză din clasă pentru monitorizarea intrărilor live (microfon, chitară sau claviatura) prin intermediul computerului, datorită driverelor USB proiectate de MOTU, care oferă o latență redusă de 2,5 ms, redusă la nivel de clasă (la 96 kHz) cu un tampon de 32 de probe).

Când înregistrați și mixati, nimic nu este mai critic decât atingerea nivelurilor optime. M4 este singura interfață audio din clasa sa, cu un ecran LCD color, cu contoare de nivel clare și detaliate pentru toate intrările și ieșirile. Bucurați-vă de controlul volumului la nivel profesional și de feedback pentru a obține sunetul perfect.

Driverul M4 oferă canale loopback convenabile către computerul gazdă, astfel încât să puteți direcționa cu ușurință ieșirea computerului înapoi către computer, unde îl puteți mixa cu microfoane live și / sau intrări de chitară de pe M4 în software-ul gazdă pentru streaming live sau podcasting. Streaming-ul și podcast-ul nu au fost niciodată mai ușoare și mai bune!

Zeci de ani de inginerie a produselor premiate pentru melodii de succes, mega turnee, spectacole primetime și filme de succes intră în fiecare interfață audio MOTU.

Specificatii:

·       Interfață audio USB C cu 4 canale

·       Convertor AD / DA pe 24 de biți / 192 kHz

·       2 preamplificatoare de microfon cu alimentare +48 V comutabilă individual pe fiecare

·       2 intrări de linie: combo XLR / Jack de 6,3 mm (comutabil la intrarea instrumentului Hi-Z)

·       2 intrări de linie balansate: Jack de 6,3 mm

·       4 ieșiri de linie balansate: Jack de 6,3 mm

·       4 ieșiri mono: RCA

·       Iesire casti stereo: Jack de 6,3 mm

·       Intrare / ieșire MIDI

·       Funcție Loopback

·       Indicator de nivel LCD

·       Include MOTU Performer Lite, Ableton Live Lite și 6 GB de loop-uri  și mostre

Fara recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte