• Nou
DIGICO DMI-AMM

DIGICO DMI-AMM

4.099,00 lei
cu TVA

Cardul DMI-AMM, compatibil cu SD-Range si S-Series, ofera pana la 64 canale de mixing automat pentru microfoane, ce pot fi utilizate pe orice canal de input al consolei.


Credit module tbi bank 3.3.5

232.38 Lei x 24 rate

Mixarea microfoanelor poate fi dificila in situatia inregistrarilor de sunet live ce implica mai multe microfoane si un dialog imprevizibil intre persoane. DiGiCo a dezvoltat cardul DMI-AMM (Automatic Mic Mixing) pentru a oferi o solutie versatila la aceste probleme.

Sistemul DMI-AMM ridica imediat gain-ul unui microfon atunci cand o persoana incepe sa vorbeasca, reducand gain-ul celorlaltor microfoane. Atunci cand persoana termina de vorbit, nivelurile tuturor microfoanelor sunt readuse la un gain mediu, gain colectiv ce coincide cu un full gain al unui singur microfon. Acest tip de mixare automata lasa impresia ca toti vorbitorii folosesc un singur microfon. Atunci cand mai multe persoane vorbesc simultan, gain-ul este impartit intre acestea. Fiecarui canal ii este alocat un Share Meter ce este afisat in procente, si nu in dB. Astfel, este usor de observat care dintre canale ocupa majoritatea gain-ului.

De asemenea, sistemul DMI-AMM permite ajustarea sensibilitatii relative (sau weighting-ul) al AMM-ului pe fiecare canal individual. Astfel, chiar daca o persoana vorbeste mai incet ca ceilalti, va putea "prelua" sistemul la fel de usor. In plus, cardul include un control de noise floor important ce impune o limita inferioara asupra detectorului de nivel al tuturor microfoanelor din AMM, prevenind astfel situatia in care un microfon cu mult zgomot preia majoritatea gain-ului din sistem.

Specificatii:

  • Doua mixere automate independente cu pana la 64 canale
  • Control weighting per canal
  • Indicator Share Meter in procente afiseaza care canale ocupa majoritatea gain-ului
  • Control de noise floor
  • Integrare simpla in software-ul S-Series si SD-Range
  • Compatibil cu S-Series, SD12 si Quantum Range
Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte