• Nou
Meyer Sound USW-210P

Meyer Sound USW-210P

27.370,00 lei
cu TVA

USW-210P oferă un impact mare pentru teatre, lăcașuri de cult, săli de conferințe, home theater și oriunde e nevoie de performanțe puternice de joasă frecvență într-un subwoofer cu profil redus. Driverele sale duble extind gama joasă până la 30 Hz, care se potrivește în spații restrânse, iar incinta ei subțire este proiectata pentru o eficiență ridicată și o distorsiune scăzută.

30 zile zero costuri
Credit module TBI Bank 1.1.1

1483.09 Lei x 24 rate

  • Difuzoarele sale de 10" produc un SPL de vârf impresionant - ieșire comparabilă cu sistemele cu drivere dual-12" și mai mari. Un amplificator încorporat cu două canale de clasă D oferă procesare, protecția driverului și corecția de frecvență și fază.
  • USW-210P este proiectat să se strecoare în cele mai subțiri spații fără a afecta estetica arhitecturală. Și, panoul său de conectare înclinat vă permite să montați boxa încastrata pe suprafețele peretelui, cu o adâncime de instalare necesară de doar 12 inchi.
  • Carcasa din placaj de mesteacăn premium de la USW-210P este acoperită cu un finisaj robust, texturat negru, cu o grilă din oțel ștanțat; opțiunile includ protecție împotriva intemperiilor și finisaje colorate personalizate.
  • O varietate de opțiuni de montare permit instalarea orizontală, verticală și de sine stătătoare.
Fara recenzii

5 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte