Yamaha CLP-885 Black
Yamaha CLP-885 Black
Yamaha CLP-885 Black
Yamaha CLP-885 Black
Yamaha CLP-885 Black

Yamaha CLP-885 Black

23.210,00 lei
cu TVA

Pian digital Yamaha CLP-855B (Black) este modelul de top al seriei Clavinova CLP-800. Se remarca prin design-ul elegant si calitatea superioara a sunetuluicare provine de la cel mai bun sistem de sunet din seria Clavinova. De asemenea, claviatura si pedalele GrandTouch imita senzatia si controlul unui pian cu coada, in timp ce samplarile binaurale ofera o experienta exceptionala a interpretarii chiar si atunci cand utilizati castile.


Credit module tbi bank 3.3.5

1219.33 Lei x 24 rate

Emblematica serie Clavinova CLP oferă cea mai bună atingere și sunet din întreaga serie, totul pentru o experiență muzicală autentică și de neegalat.

PUNCTE FORTE

• Claviatură GrandTouch™ cu Escapament, Contragreutate și Linear Graded Hammers cu 88 de clape

• Pedale GrandTouch™ cu GP Response Damper

• Sistem de Sunet:

    • Pian: Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial

    • Binaural: CFX Grand, Bösendorfer

    • Virtual Resonance Modeling (VRM)

    • Grand Expression Modeling

• Difuzoare: 2 x (16 cm + 8 cm + 2.5 cm (dome) cu horn bidirecțional); Difuzoare Spruce Cone

• Afișaj LCD Display & Panou cu touch

NOUA SERIE CLP-800

Combinând cea mai recentă tehnologie digitală cu meșteșugul fabricării pianelor acustice de peste 120 de ani, pianele digitale Clavinova CLP sunt special concepute pentru a oferi o experiență de interpretare care rivalizează cu cea a unui pian acustic.

Sunetul bogat al unui pian acustic stă în complexitatea design-ului său. Din momentul în care pianiștii apasă clapele până în momentul în care sunetul ajunge la ureche, mai mult de 8000 de piese din interiorul pianului sunt puse în mișcare, vibrând într-o armonie perfectă.

Astfel, noua serie CLP-800 încorporează mai multe tehnologii noi pentru a reproduce complexul de interacțiuni care are loc în interiorul unui pian de concert, oferind pianistului o experiență fără precedent într-un instrument digital.

DIGITAL NEVER FELT SO GRAND

CLAVIATURĂ ȘI PEDALE

Claviatura și pedalele GrandTouchTM oferă acum, mai mult ca niciodată, senzația și controlul unui pian acustic.

SURPRINDE NUANȚELE DE INTERPRETARE

Tehnologia Grand Expression Modeling permite o interpretare cu o gamă largă de dinamici, oferind un sunet autentic și vibrant care răspunde în mod natural la stilul de interpretare al muzicianului, asigurând astfel o performanță excelentă și o expresivitate superioară.

SUNET DE PIAN EXCEPȚIONAL

Un nou generator de tonuri oferă cele mai frumoase sunete de pian, din trecut și până în prezent.

REZONANȚĂ REALISTICĂ

Datorită noului generator de tonuri Virtual Resonance Modeling, noile piane digitale produc o rezonanță mai bogată și mai naturală, mai mult ca oricând.

SISTEM AVANSAT DE DIFUZOARE

Grand Acoustic Imaging utilizează un sistem complex de difuzoare, poziționate strategic pentru a reproduce cu acuratețe direcția și dispersia sunetului unui pian acustic. Acest sistem permite ca sunetul să fie auzit din mai multe direcții creând o senzație spațială autentică.

GRAND DESIGN

Grand Design de la Yamaha redefinește standardele pianelor CLP-800, combinând tehnologia de vârf cu design-ul elegant al pianelor acustice.

CLAVIATURĂ ȘI PEDALE

Fiecare clapă de pe claviatura GrandTouch™ dispune de un sistem de contragreutate care ajustează echilibrul și răspunsul clapei. Acesta asigură o acțiune echilibrată și uniformă pe întreaga claviatură, chiar și atunci când cântați cu o atingere delicată, cum ar fi în pianissimo, simulând în mod realistic senzația unui pian acustic.

În ceea ce privește noile pedale GrandTouch™ din seria CLP-800, acestea nu numai că arată similar cu pedalele unui pian acustic, dar permit pianiștilor să simtă aceeași rezistență în picior atunci când apasă și le eliberează. Pedala damper GP Response reproduce chiar și diferențele de rezistență, în funcție de modul în care apăsați pedala, la fel ca la pianele acustice.

SURPRINDE NUANȚELE DE INTERPRETARE

Grand Expresion Modeling reproduce diversele variații de ton create de diferențele de forță și viteză cu care clapele sunt apăsate și eliberate, permițând pianiștilor să dezvolte astfel abilități expresive autentice.

UN SUNET DE PIAN EXCEPȚIONAL

Seria CLP-800 este echipată cu un nou generator de tonuri dezvoltat chiar de Yamaha, care oferă voci de pian de cea mai înaltă calitate, precum vocile a două piane de concert de renume mondial: CFX, cel mai bun pian de concert Yamaha și Bösendorfer Imperial, cu renumitul său sunet vienez.

CLP-885 este, de asemenea, echipat cu vocile a 4 fortepiane, predecesorul pianului modern cântat în timpurile lui Mozart, Bethoveen și Chopin.

REZONANȚĂ REALISTICĂ

Datorită noului generator de tonuri asociat cu tehnologia revoluționară Virtual Resonance Modeling (VRM), pianele din seria CLP-800 reproduc o rezonanță cu mult mai bogată și mai naturală față de modelele anterioare.

VRM creează un sunet bogat și variat, prin simularea tonurilor complexe create în momentul în care vibrațiile corzilor sunt propagate către placa de sunet și către alte corzi, corespunzător timpului si intensității apăsării clapelor și a pedalelor.

EXPERIENȚĂ SONORĂ AUTENTICĂ

Grand Acoustic Imaging este o tehnologie dezvoltată de Yamaha pentru a îmbunătăți realismul și experiența sonoră a pianelor digitale, oferindu-le utilizatorilor senzația autentică de interpretare la un pian acustic.

Cu o putere de amplificare de 2x (45 W + 30 W + 40 W), difuzoarele bass, medii și înalte sunt poziționate strategic, astfel încât să reproducă cu acuratețe direcția și dispersia sunetului unui pian acustic. Acest sistem permite ca sunetul să fie auzit din multiple direcții, creând o senzație spațială autentică.

DESIGN

Seria CLP-800 este cea mai asemănătoare pianelor acustice, nu doar în ceea ce privește senzația la atingere și sunetul oferit, ci și datorită design-ului elegant și funcțional.

Cu linii fine și finisaje premium, CLP-885 se integrează perfect în orice decor, adaugând o notă de eleganță oricărei încăperi.

Suportul pentru partituri este perfect integrat în design-ul general al pianului, menținând o armonie vizuală plăcută. Cu o suprafață generoasă, acesta permite utilizarea partiturilor voluminoase și schimbarea rapidă a paginilor, facilitând utilizatorului o performanță continuă și fără întreruperi.

Cu un design clar și intuitiv, afișajul LED și panoul de control tactil asigură o navigare simplificată și funcții personalizate, cu acces rapid la toate setările necesare pentru o performanță optimă. Acestea sunt proiectate pentru a se opri automat, cu excepția cazului în care pianistul ajustează setările.

BINAURAL SAMPLING

Samplările binaurale sunt o tehnologie avansată de înregistrare care captează sunetul într-un mod care imită percepția auditivă umană. Acestea sunt realizate folosind două microfoane poziționate astfel încât să reproducă modul în care sunetele sunt percepute de urechile noastre. Rezultatul este o experiență de ascultare extraordinar de realistă, fără oboseală, care oferă senzația interpretării și detaliile unui pian acustic.

BLUETOOTH® CONNECTIVITY

Yamaha Clavinova CLP-885 este echipat cu tehnologia Bluetooth, permițând o conectivitate wireless ușoară și rapidă cu diverse dispozitive. 

Posibilitatea de a reda muzică prin difuzoarele pianului CLP-885 și de a cânta în același timp este ideală pentru acompaniament sau pentru a adăuga o nouă dimensiune performanțelor dvs.

ÎNREGISTREAZĂ-ȚI PERFORMANȚA

Seria CLP-800 oferă posibilitatea înregistrării spectacolelor în format audio sau MIDI, prin aplicația Smart Pianist sau conectarea unei unități flash USB.

Ulterior, puteți împărtăși progresul dvs. cu  prietenii și familia.

RITMURI PRESETATE

Seria CLP-800 vine însoțită de 20 de ritmuri simple și diferite (acompaniament de tobe și bass), care se potrivesc cu o multitudine de stiluri muzicale, aducând un plus de creativitate performanțelor dvs. muzicale.

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte