Podium 5mx3m cu picioare fixe 0.4m

Podium 5mx3m cu picioare fixe 0.4m

18.350,00 lei
cu TVA

Podium scena de interior/exterior cu dimensiunea 5m x 3m, cu picioare fixe 0.4m (40cm). Podiumul este profesional de interior si exterior si contine toate elementele de montaj si imbinare + 1 scara de acces pe scena.


Credit module tbi bank 3.3.5

965.05 Lei x 24 rate

Podium scena de interior/exterior cu dimensiunea 5m x 3m, cu picioare fixe 0.4m (40cm). Podiumul este profesional de interior si exterior si contine toate elementele de montaj si imbinare + 1 scara de acces pe scena.

PODIUMUL CONTINE: 7 PLACI DE PODIUM CU DIMENSIUNEA DE 2m*1m, 1 PLACA DE PODIUM CU DIMENSIUNEA DE 1m*1m, 18 BUC SISTEME DE PRINDERE INTRE PLACI, 18 BUC SISTEME DE GHIDAJ NIVEL, 14 BUC SISTEM STABILIZARE PICIOARE, 32 BUC DE PICIOARE FIXE 40cm CU TALPA DE CAUCIUC, 1 SCARA DE ACCES 

Dimensiune podium: 5m x 3m

Podium profesional de interior si exterior

Sarcina podium: 750 kg/mp

Greutate placa podium: 32kg

Confectionata din plywood (lemn stratificat) antiderapant de exterior cu rama de aluminiu

Contine toate elementele de montaj si imbinare

StageDeck STAGE Clamp - climb pentru conectarea a doua placi de podium (se recomanda folosirea a 2 cleme pentru partea de conectare de 2m si 1 bucata pentru partea de 1m)

Sistem de ghidaj nivel din metal (sistem de imbinare rapida ce mentine podiumul perfect nivelat. Acest conector din metal turnat, este conceput pentru a uni platformele cand sunt dispuse la aceeasi inaltime)

Sistem stabilizare picioare metalic (clema de prindere a 2 picioare de podium. Aceste cleme sunt folosite drept un sistem de imbinare pentru a creste siguranta si adauga stabilitate. Clemele conecteaza 2 picioare alaturate garantand ca platforma este securizata in mod fiabil)

Picioarele podiumului sunt din aluminiu cu diametru de 60x60mm, prevazute cu talpa de cauciuc (pentru a nu zgaria suprafata unde este montat)

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte