FUTURELIGHT WDR-G5 RX IP Wireless DMX...
FUTURELIGHT WDR-G5 RX IP Wireless DMX...
FUTURELIGHT WDR-G5 RX IP Wireless DMX...
FUTURELIGHT WDR-G5 RX IP Wireless DMX...

FUTURELIGHT WDR-G5 RX IP Wireless DMX Receiver Outdoor

51834027
1.167,00 lei
cu TVA


Credit module tbi bank 3.3.5

302.38 Lei x 4 rate

Receptor DMX wireless

Rezistent la intemperii prin Wireless Solution,  IP65 Cu receptorul radio DMX rezistent la intemperii al FUTURELIGHT WDR-G5 aveți un receptor wireless pentru 512 canale DMX, care vă permite să operați aproape toate dispozitivele fără fir cu control DMX. Datorită receptorului G5 incl. antena de la Wireless Solutions, aveți posibilitatea să parcurgeți distanțe mai mari și să lăsați afară cablurile enervante.

WDR-G5 este foarte potrivit pentru utilizare pe scene sau evenimente mai mari.

Tehnologia AFHSS integrată asigură transmisia semnalului fără interferențe în banda de 2,4 GHz, care este gratuită și fără taxe în întreaga lume.

Carcasa rezistentă la intemperii, din aluminiu turnat sub presiune (IP65) este echipată cu benzi de montare. Datorită prizei de intrare blocabile pentru conectarea la rețea, care rezistă la aproape orice vreme când este închisă, WDR-G5 poate fi utilizat și pentru festivaluri în aer liber.

Raza de acțiune a receptorului radio DMX este de 500 m cu contact vizual. O pornire simplă și rapidă cu un singur buton este posibilă datorită Plug & Play. LED-ul integrat vă permite să monitorizați cu ușurință starea de funcționare.

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte