Admiral Staging Sidelight Tower...
Admiral Staging Sidelight Tower...

Admiral Staging Sidelight Tower Symmetric 60x80x203 cm

WAM2J17
7.437,00 lei
cu TVA

Cu ajutorul Admiral Staging Sidelight Tower va puteti monta, depozita si transporta corpurile de iluminat cu usurinta.

Pozitia scarii poate fi simetrica sau asimetrica, in functie de tipul de accesorii pe care doriti sa le folositi. In timp ce turnul simetric este potrivit pentru corpuri de iluminat mai mici, cum ar fi spoturi Par LED, Moving Head-uri mici, stroboscoape, etc, cel asimetric este destinat.


Credit module tbi bank 3.3.5

386.54 Lei x 24 rate

Cu ajutorul Admiral Staging Sidelight Tower va puteti monta, depozita si transporta corpurile de iluminat cu usurinta.

Pozitia scarii poate fi simetrica sau asimetrica, in functie de tipul de accesorii pe care doriti sa le folositi. In timp ce turnul simetric este potrivit pentru corpuri de iluminat mai mici, cum ar fi spoturi Par LED, Moving Head-uri mici, stroboscoape, etc, cel asimetric este destinat corpurilor care au nevoie de spatiu suplimentar in fata pentru o pozitionare si tintire precisa, cum ar fi spoturile de profil.

Scara telescopică din interiorul turnului de iluminare laterală constă dintr-un cadru cu două bare suspendate: una în sus și una în jos. Sunt furnizate și două "umerase" separate cu seturi de furci, astfel încât acestea să poată fi instalate în mijlocul cadrului scării. Cu toate acestea, scara a fost modernizată cu roți de rulment pentru a elimina slăbiciunea dintre profile.

Pentru a opera în siguranță turnul Sidelight, încărcați scara până la 50 kg și trageți-o întotdeauna cu două persoane până la o lungime maximă de 100 cm. Când scara este deja ridicată și asigurată, poate fi încărcată până la 100 kg.

  • WLL: 100 kg
  • Material: oțel acoperit cu pulbere
  • Greutate: 56 kg
  • Dimensiuni (scara în jos): 792 x 600 x 2021 mm (L x l x înălțime)
  • Dimensiuni (scara sus): 792 x 600 x 3041,8 mm (L x l x înălțime)
  • Rotile: 4 roti pivotante de 100 mm cu frana
Fara recenzii

1 produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte